Viaţa în culori.

Arhive blog

Stare

Sarbatori de iarna fericite alaturi de cei dragi

Stare

SFATURI PENTRU O NUNTA PERFECTA

Filmarea si fotografierea unei nunți este o responsabilitate mare, iar pentru ca serviciile noastre să fie de cea mai bună calitate, avem nevoie și de ajutorul vostru!

Nu uitați, fotografiile și filmarea, alături de voi doi, sunt singurele lucruri care vă rămân după nuntă. Până și verighetele se pot schimba la un moment dat, așa că nu neglijați modul în care vă vor fi înregistrate amintirile pentru că ele vor da valoare tuturor celorlalte investiții!

Drept urmare, am pus la punct o mică listă cu sfaturi  care să vă ajute pe voi să aveți cea mai grozavă filmare de nuntă:

IMG_1887

 

1. Pentru machiaj și coafură încercați să alegeți un salon luminos, spațios și modern, cu pereți cât mai apropiați de culori neutre. Oglinda e bine să fie mare dar nu exagerat de mare (tot peretele), pentru că atunci va fi foarte greu să ne „ascundem”.

2. Recomandăm ca îmbrăcarea mirilor să se organizeze într-o camera de hotel sau într-un spațiu luminos având ferestre mari cu draperii si totul aranjat cu gust;

 

4. La sfârșitul oricărei deplasări (cu mașina în special) lasați videografii și fotografii să ajungă înaintea voastră. Permiteți-le un scurt timp ca să-și regleze aparatele și să se poziționeze corect

5. Dacă este posibil și nu plouă, încercați să folosiți o mașină decapotabilă pentru voi doi (una clasică ar fi perfectă!). Mirele poate chiar să conducă iar mireasa poate sta în picioare la viteze mici. Pe filmare/poze arată mult mai bine decât o mașină neagră cu geamuri fumurii. La urma urmei, ce rost au ornamentele și claxoanele dacă nu poți vedea mirii?

 

6. Încercați, dacă e posibil, să organizați cununia civilă în altă zi. Dacă nu este posibil, păstrați fotografiile de grup pentru restaurant, astfel economisiți timp și nu vă obosiți de două ori cu ele;

7. Pentru cununia religioasă încercați să alegeți o biserică spațioasă și, ideal, luminoasă. Tineți minte, lumina naturală arată mult mai bine pe filmare decât lumina artificială, sau artificială + naturală. Dacă alegeți pachet video cu macara, tineți cont că vom avea nevoie de spațiu suplimentar și timp de asamblare; Daca alegeti un pachet cu drona atunci si fotosesia este  nevoie sa o faceti intr un loc specific, nicidecum in parc  unde este foarte multa lume si  o sa va pierdeti printre ei.

IMG_5494

8. Pe orice culoar, încercați să pășiți cât mai încet. Nu vă grăbiți, câteva secunde în minus nu vă vor ajuta cu nimic. Noi în schimb vom încerca să luăm cât mai multe feluri de cadre din cât mai multe unghiuri;

9. Când vă puneți inelele, încercați s-o faceți cât mai încet, acoperindu-le cât mai puțin cu degetele;

10. În limita posibilităților, este bine să alegeți un restaurant cât mai spațios, chiar dacă nu îl veți putea umple în proporție de 100%!

11. Dacă se dansează, alegeți un DJ sau formatie care să aducă la restaurant, pe lângă instrumentele audio, proiectoare multicolore.

 

12. Rezervați cel puțin 2 ore (pe lângă timpul necesar deplasării) pentru ședința foto/video, ideal seara sau dacă e posibil, dimineața;

13. Fiți cât mai naturali cu putință. Zâmbiți, jucați-vă, sărutați-vă, relaxați-vă!

IMG_3909

14. Aveți răbdare cu noi, vă vom pune să repetați multe lucruri, uneori chiar și de 3-5 ori!

15. Nu vă fie frică să veniți cu idei! Ne plac oamenii inventivi și chiar dacă nu arată bine (puțin probabil) se poate scoate la montaj;

16. În timpul ședinței video nu vă uitați la cameră decât dacă vi se cere!

17. Având în vedere că aici vom fi mai puțini, majoritatea lucrurilor vi le vom spune la fața locului, pe masură ce ni le amintim 😛

 

18. Nu vă grăbiți! Graba duce la stres, iar stresul duce la grabă. Niciuna dintre ele nu arată bine în poze/video;

19. Faceți-vă un plan al nunții. Notați pe o hârtie fiecare eveniment, cu dată de începere și durată. Luați foaia cu voi!

20. Lăsați măcar o jumătate de oră liberă între evenimente (fără drumuri). Cu siguranță la un moment dat va fi utilă 🙂

21. Nu neglijați florile, decorațiunile și mărturiile. Sunt foarte „fotogenice”;

Și nu în ultimul rând: Nu mestecați gumă dacă nu vreți să vă strâmbați în fiecare poză!

Pentru ca noi putem sa iti oferim SERVICII FOTO VIDEO DE CALITATE SUNA ACUM 079599121

LUCRARILE NOASTRE LE POTI VEDEA AICI   https://dorinachirilov.wordpress.com/2014/05/10/special-event/

Vă mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui material.
Îl voi actualiza cu alte sfaturi pe măsură ce ma lovesc de ele 🙂
Și voi, dacă aveți alte idei de adăugat, le puteți scrie mai jos la comentarii!

 

Stare

Sunt o norocoasa !

Sunt o norocoasa, pentru ca viata a avut gija de mine, pina am realizat ca trebuie sa am eu grija de ea 🙂 spun asta pentru ca pina acum parca toate au mers pe val, parca S-a intimplat tot ce am vrut, ca le am dat eu diferite conotatii evenimentelor e altceva, dar am avut parte pina acum de tot ce mi am dorit. Viata mea s-a schimbat o data cu apariția lui Bogdan , el m-a facut sa ma gindesc cumva mai mult la mine si la calitatea viitorului meu pentru ca cumva de el depinde si viitorul lui. Si nustiu cum depinzând de el mi am dat seama ca si viitorul meu este unul mai sănătos: cu mai mult timp petrecut împreuna, iar asta inseamna multe emoții pozitive, cu un job pe care mi l am dorit dintotdeauna si fara Bogdanel nu cred ca aveam curajul sa ma bag la propriu 🙂 cu vacante bine puse la punct 🙂 deși s-ar părea ca un copil inseamna si multe bătăi de cap eu realizez ca un copil m-a facut sa devin mai responsabila, sa îmi planifictimpul, sa îmi organizez fiecare zi, sa ma informez mult mai mult si sa învăț sa nu mai amin nimic, pentru ca orice lăsat pe miine se pierde in favoarea lui Bogdanel:)

Stare

Tehnicile programării neuro lingvistice

Asta citesc acum si sint fraze pe care simt eu nevoie sa le împărtășesc cu voi nu neaparat pentru ca sint mari descoperiri, ci pentru a le arhiva cumva o data si pentru totdeauna in capul meu.
NLP acorda foarte putina atenție la ceea ce spun oamenii, ce fac- pentru ca , de obicei,ceea ce spun se aseamănă prea puțin sau chiar deloc cu ceea ce fac in realitate. Ați putea gîndi ca intrebindu-i pe oamenii care au ajuns in vârf cum au reusit veți primi Răspunsuri precise. GREȘIT! Cheia succesului ramine deseori necunoscuta la nivel conștient. Asa ca nu mai acordati atit de multă atenție la 5 pași spre succes sau 10 pași spre fericire. Fericirea este in tine si succesul depinde de tine.Cind vorbim despre succes, cind vorbim despre puterea interioară, atunci vorbim despre noi insine. Este fundamental sa învățăm sa ne construim încrederea in sine. Esti puternic atunci tu iai deciziile. Multi dintre noi insa lasa aceasta responsabilitate la altii, la sora, la părinți, la cel mai bun prieteni…. Lasa ca ei stiu mai bine… TOTAL GREȘIT ! Nimeni nu știe mai bine decît mine, ce mi se potriveste mie. De ce? Pentru ca nimeni nu are experiențele mele. Eu sint unica! Nimeni nu are trăirile mele,nimeni nu are trecutul meu, prezentul meu si viitorul meu. Si atunci este important sa Înțelegem ca IINVINGATORII ÎNTOTDEAUNA ISI FAC DESTINUL.

Stare

Abuzul psihic

Este poate unul dintre cele mai periculoase deoarece pe acesta fata de cel fizic nu-l simti. De ce vorbesc despre el pentru ca am intilnit oameni care sunt nefericiti, care de fapt nici nu l recunosc ca exista , nici nu si dau seama cum isi distrug viata incet incet considerand ca asa este normal, ca asa este in toate familiile, ca asa ai vazut tu la parintii tai poate sau la rudele tale si ti se pare ca asa e. Dar de fapt treci printr un abuz. Nici o familie nu poate semana cu alta, pentru ca fiecare familie e formata din personalitati diferite, deci pina si conflictele sunt diferite de la o familie la alta, pina si fericirea pentru o familie poate sa insemne ceva ce pentru alta este o nimica toata. Sunt de acord fiecare vine intr o familie cu un bagaj in spate cit casa poporului si cu perceptiile lui la cea ce inseamna o familie fericita, la cea ce inseamna respect, la cea ce inseamna educatie. De regula daca intr o familie din generatie in generatie au fost anumite probleme si s-au invatat sa triasca cumva cu ele, fie sa le ascunda de ochii lumii fie sa minta ca nu exista, fie nustiu cum, acele probleme pentru ei devin o zona de confort cu care deja cumva stiu sa gestioneze. Deci ei pot trai cu asta, dar asta inseamna ca este ceva normal pentru ei nu si pentru toata lumea :)Nu poti sa ii impui cuiva zona ta de confort cu toate problemele tale.
Acum înțeleg de ce fara ca sa constientizez refuz sa îmi schimb valorile, pentru ca asta ar însemna sa nu mai fiu eu si atunci cum pot fi fericita daca eu nu mai sint??? Eu ramin aceeași si nu mi schimb valorile dar nici nu le impun cuiva. Sper ca v -am dat de gindit 🙂 Opinia mea este ca trebuie sa schimbi ceva doar atunci cind conștientizezi de ce ai tu nevoie sa o faci. Unde vrei sa ajungi?

Stare

Oameni sint de tot soiul

Astazi am asistat la o discuție constructiva si am zis sa o redau in citeva cuvinte aici, mi s-a părut extrem de utila.
-Pe mine ma uluieste tentatia oamenilor de a minti la virste inaintate. Deci eu ma crucesc, ai 40 de ani ai 50 de ani si minti ca un copil care fabuleaza la 5 ani, e posibil Loredana? Oameni in toata firea si mint cu desavirsire, eu asta nu pot sa inteleg. Nu crestem, nu devenim mai intelepti un pic cu anii? Mintea Pinochio un copilas de lemn, dar cum sa minta un om in toata firea?

Raspunsul care mie mi-a placut si poate vi se aprinde si voua cite un bec undeva:
-Foarte simplu, din pacate, pentru ca acel om inca nu se accepta asa cum este, nu accepta adevarul si atunci pentru a da bine in fata lumii, sau pentru a fugi de responsabilitate, pentru a se reprofila cumva pentru a se pune undeva la dos, minte. Se intimpla sa intilnesti si oameni mai greoi, astea care mint nu sint chiar atit de naspa. Sint oameni cu care nici nu poti dialoga, sunt oameni care pur si simplu nu aud ce spui tu. Dumnezeu ne a dat 2 urechi si o singura gura, deci vorbesti o data si asculti de doua ori.
-Ce e de facut cu astfel de oameni?
– Nu trebuie sa i iubesti, ori sa i urăște trebuie sa devii indiferenta, atîta timp cit nu poți schimba ceva. Oamenii se pot schimba doar daca ei singuri iau aceasta decizie. Sa vrei sa i schimbi tu e o greșeală desavirsita si apoi nu poți tu sa sa iti asumi aceasta problema de comunicare cind comunicarea înseamnă dialog între 2 persoane. Doar atunci cind vei deveni indiferenta fata de astfel de persoane care nu vor sa lucreze asupra sa, si o sa i accepti ca sunt asa, de fapt no sa iti mai pese, este asa si nu l mai schimba nimeni, Dumnezeu cu el. Doar atunci no sa mai parte de emoții negative si bătăi de cap.

Nor de etichete